Retourneren

Het omruilen is geen probleem en is bij M&D Gifts kosteloos. Bovendien geeft ons ruilproces je de mogelijkheid om een ​​heel ander item te kiezen als jij of de persoon aan wie je het item hebt gegeven het item dat je hebt gekozen niet leuk vindt. We vragen je om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Zodra we de retour hebben ontvangen, sturen we je een waardebon ter waarde van het geretourneerde artikel, die je kunt inwisselen voor een nieuwe bestelling in de webshop.

Stuur een e-mail naar shop@md-gifts.be en we sturen je een gratis retourlabel.

Wilt u een terugbetaling? Dat kan ook. U kunt ook ons ​​retourlabel gebruiken. We zullen de verzendkosten berekenen voor terugbetaling. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw locatie. In onderstaande tabel ziet u welke kosten voor u van toepassing zijn.

LandKosten
België€ 4,90
Nederland€ 4,90


U kunt ook uw eigen retourlabel aanschaffen en uw bestelling onder vermelding van uw ordernummer retourneren naar onderstaand adres. In dit geval betalen we je het volledige aankoopbedrag terug. De terugbetaling zal plaatsvinden zodra we uw bestelling in goede orde hebben ontvangen.

MD-Gifts and home BV
Bollestraat 49 
8830 Gits
België